Saturday, February 26, 2011

felosofe feleysof ha tamam felsefe!!!!

bu kadar iyi olduguna inanmadigimdan beri pek ilgilenmiyorum...
bosum bossun bos...
evet nankor olmak nankorluk cok kotu bir seydir..
ama o cahillik yok mu? var mi? yok mu? biri cahil mi dedi? bi kibrit yakalim ama degisik bi koku var!
simdi soyleki "sofinin dunyasi" yada "Nietzsche agladiginda" dan cok otede bu kitaptan sonra okunasi olan "boyle buyurdu zerdust" var oyle olmuyo arkadasim yani felsefeye giris diye bi nane yok bak bedava ogut veriyom gel dinle...bedava be...valla....

simdi hadi felsefeye girdin bi sekilde genelde karl marx ta okunur (Allah rahmet eylemesin) diyelim girdin tamam ama cikamazsin lekesi kalir kocum izi kalir ne bilim bulasir, dokulur tasar..sende ne az ise onu goturur felsefe sonra Allahi (bilginin mutlak kaynagi) inkar edince felsefe yaptin sanirsin ya yazik degil mi? dedik ya sen de ne az ise onu goturur genelde yurdum insaninda iman az olduundan ilk o gider! La ilahe kismindan sonrasina birden dilin donmeyi verir! yazik degil mi?yazin o kadar camiye gidip Kuran ogrendin halbusa la?

deden cumalari kacirmadigindan beri din kavrami sende yitti zaar yani ben oyle anladim...adam ol adam!oyle uc kurusluk bilgiyle, bi cin ali serisi bitirmekle (ki internetten ozetini okuduguna bahse girip kazanasim var!) bu peynir gemisi yurumez sut icersin dilin yanar benim sahsi kanaatim canim...

simdi arama motorunu sahsi sorularin icin bunaltirsan( felsefe nedir? filozof kime denir?) yani her kelimeyi cumle icinde kullanirsan bir gazatecide seni ucuncu sayfa haberinde cumle icinde kullanir bide nasilsa cevap hakki icin cok uzaklarda olacagin icin yazar yorumunu rezul i rusva oluveririsin..ahirette iki yakama yapisma demedin deme!!!! cik ayip ama! (kazaara unlu oldugun icin adam yerine konup haberlerde yer isgal etme ihtimalin oldukca yuksek)

cahaletle savasma vakfina hosgeldiniz
for english icin hic bosuna yorulmayin herkes kendi derdini anlatacak kadar bilir sizinkini degil!
operatore baglanmak icin lutfen bi sirkelenip kendinize geliniz..kendinize geliniz cahil olmanin ne alemi var? kelime i sahadet getiriniz ve adam olunuz cok rica edicem..

No comments:

Post a Comment